Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Ειδική Διδακτική για Ατομα με Αναπηρία και Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες: Θεωρία και Πράξη

Ειδική Διδακτική για Ατομα με Αναπηρία και Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες: Θεωρία και Πράξη

Το εκπαιδευτικό αντικείμενο "Ειδική Διδακτική για Ατομα με Αναπηρία και Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες: Θεωρία και Πράξη" περιλαμβάνει τις κάτωθι τρεις (3) θεματικές ενότητες:
  • ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ: ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΘΕΩΡΗΣΗ
  • ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ
  • ΕΙΔΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ: ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
Δίδακτρα Προγραμμάτων
Τίτλος Προγράμματος
Διάρκεια
(μήνες)
Δίδακτρα
(σε δόσεις)
Ποσό
δόσης
Δίδακτρα
(εφάπαξ)
Ειδική Διδακτική για Ατομα με Αναπηρία και Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες: Θεωρία και Πράξη3600300570
Δίδακτρα με έκπτωση
Έκπτωση10%15%20%25%30%50%
Δίδακτρα540510480450420300
Δόση270255240225210150
Κατηγορίες εκπαιδευομένων που δικαιούνται έκπτωση
  • Οι πολύτεκνοι (και οι τρίτεκνοι) και τα άτομα με ειδικές ανάγκες, δύνανται να αιτηθούν την χορήγηση έκπτωσης ύψους 20% επί του συνολικού ποσού διδάκτρων του εκάστοτε εκπαιδευτικού προγράμματος.
  • Οι άνεργοι, οι γονείς μονογονεϊκών οικογενειών με χαμηλό ετήσιο εισόδημα (κάτω από 15000 ευρώ) και οι υπάλληλοι που βρίσκονται σε καθεστώς διαθεσιμότητας δύνανται να αιτηθούν την χορήγηση έκπτωσης ύψους25% επί του συνολικού ποσού διδάκτρων του εκάστοτε εκπαιδευτικού προγράμματος.
  • Οι οικονομικά ασθενείς (ετήσιο εισόδημα κάτω από 12000 ευρώ) εκπαιδευόμενοι, δύνανται να αιτηθούν τη χορήγηση έκπτωσης 15% επί του συνολικού ποσού διδάκτρων του εκάστοτε εκπαιδευτικού προγράμματος.
  • Οι εργαζόμενοι όλων των Πανεπιστημίων δύναται να αιτηθούν τη χορήγηση έκπτωσης ύψους 50% επί του συνολικού ποσού των διδάκτρων του εκάστοτε εκπαιδευτικού προγράμματος.
  • Οι κάτοχοι της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων δύνανται να αιτηθούν την χορήγηση έκπτωσης ύψους 30% επί του συνολικού ποσού διδάκτρων του εκάστοτε εκπαιδευτικού προγράμματος
  • Σε περίπτωση συμμετοχής στον ίδιο κύκλο σπουδών δύο ή περισσοτέρων ατόμων που συνδέονται με πρώτου βαθμού συγγένεια, δύναται να χορηγηθεί έκπτωση διδάκτρων ύψους 10%.
  • Σε περίπτωση επανεγγραφής εκπαιδευόμενου σε νέο πρόγραμμα προβλέπεται χορήγηση έκπτωσης διδάκτρων ύψους 15% (χωρίς να υπολογίζεται τυχόν επιπλέον έκπτωση στα δίδακτρα λόγω πιθανής ύπαρξης κοινών διδακτικών ενοτήτων μεταξύ των προγραμμάτων).
Σημειώνεται ότι οι εκπτώσεις διδάκτρων δεν λειτουργούν σε καμία περίπτωση αθροιστικά. Συγκεκριμένα, αν κάποιος εκπαιδευόμενος εντάσσεται σε παραπάνω από μία κατηγορίες δικαιούχων, θα του χορηγηθεί η έκπτωση για την μία κατηγορία που ο ίδιος θα επιλέξει, ώστε να κάνει χρήση του δικαιώματός του. Επίσης, η προβλεπόμενη για την εφάπαξ καταβολή διδάκτρων έκπτωση, δεν ισχύει σε περίπτωση που χορηγηθεί έκπτωση για οποιαδήποτε από τις ανωτέρω περιπτώσεις.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δίδακτρα απευθυνθείτε στο 210 - 3689381 - κα Παπαδοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου